Menu

Ik wil contact!

Gebruik dit formulier om in contact te komen met ons. Uw bericht krijgt prioriteit. Wanneer u een reactie vraagt dan nemen we snel contact met u op.
Ongeldige invoer
Hoe heet u?
Wat is uw e-mail adres?
Gebruik deze ruimte om ons meer te schrijven over uw vraag.
Ongeldige invoer

qombo.nl

Adres en contactgegevens


Paul Kleingeld
Hondiusstraat 48
3021 NM Rotterdam

010 4773729

analytisch-handelen2

Paul Kleingeld

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest. Wil graag weten hoe zaken in elkaar zitten. Als kind haalde ik dan ook alles uit elkaar wat ik in handen kreeg. Ik sloopte radio's, fietsen en zo meer.

In mijn werk heb ik eerst jarenlang onderzoek gedaan. Onderzoek naar hoe organisaties in elkaar zitten en werken. Hoe komt beleid tot stand, wat wordt daar in de praktijk van gemaakt vervolgens. Ik ben vooral werkzaam geweest op het gebied van de gezondheidszorg.

In die onderzoeksperiode vond ik het steeds leuker om instrumenten te maken waarmee mensen en organisaties zelf onderzoek kunnen doen. Bijvoorbeeld onderzoek naar de feitelijke kwaliteit van het werk van een (zorg)organisatie.

Sinds vijf jaar maak ik websites. Daarbij maak ik websites die voor de eigenaren ervan makkelijk zelf bijgehouden kunnen worden. Websites die tegelijk technisch voldoen aan alle eisen en die als eigen aanvoelen voor de mensen die er dagelijks aan werken en voor de websitebezoekers.
Die combinatie van techniek en met-mensen-werken maakt het voor mij mooi werk.

Ontwikkelaar van joomla websites, applicaties integreren in websites, webhosting,
Maken van Handleidingen en geven van hands-on trainingen,
ervaring met css, Fireworks, phpMyAdmin, office (Word, Excel, Powerpoint), Limesurvey, data-analyse en rapportage,