Wij maken websites 'op maat'

Wat dat betekent?

dat het er goed uitziet en ook duidelijk is waar wat staat ....

Een goede website biedt heldere informatie & duidelijke interactie

Je kunt in een website heel snel heen en weer via interne links, of naar een ander website en weer-terug via de terug-knop. Er is veel minder een vaste volgorde van teksten in een website dan in een krant. Het is makkelijk om het verband kwijt te raken.

Een goede structuur

De structuur van een website moet goed zijn om die veelvoud aan informatie goed voor elkaar te krijgen. Het verschil tussen hoofd- en bij-zaken moet helder zijn: dit is een menu, dit is een zoekveld, hier staat adresinformatie, dit zijn tekst-artikelen, hier kan ik inloggen, etc.

Goed leesbaar en overzichtelijk

De structuur van een webpagina moet goed zijn: de layout van koppen en teksten, de leesbaarheid van teksten, etc.

Templates voor geweldige vormgeving

In het template wordt de vormgeving bepaald. Wij werken met 1 vaste template-maker. Die heeft een eigen vormstijl en tegelijk een brede diversiteit aan ontwerpen.
Wij gebruiken deze templates omdat ze technisch bij de beste horen.
Omdat we ze vaak gebruiken en dus ook goed kennen, kunnen we snel maar ook degelijk uw website voor u op maat uitvoeren.

teksten op de website zetten simpel maken

Voor het maken van teksten is er een tekstverwerker aanwezig binnen de website.

De tekstverwerker bevat knoppen voor:

  • het uploaden en inplakken van teksten en van afbeeldingen,
  • het maken van links,
  • het inplakken van bestanden (bijvoorbeeld pdf-bestanden),
  • de opmaak van (sub)koppen,
  • het uitvoern van een spellingscontrole.

Veel is mogelijk, maar wij maken het zo dat er alleen knoppen zijn voor zaken die u gebruikt en geen overbodige ballast.

we maken een handig contactformulier

Wij maken voor u een formulier aan waarmee bezoekers van de website contact met u kunnen opnemen. De teksten die worden ingevuld in zo'n contact formulier worden u dan per e-mail toegezonden.
Als u dat wilt maken we meerdere formulieren aan, bijvoorbeeld een formulier voor elk van uw bestuursleden.

il wil liever dat meer mensen de website bijhouden...

Wanneer u zelf de teksten bijhoudt, dan registeren wij u als beheerder van de website. Wanneer dat door meerdere personen gebeurd, dan kunnen wij voor u precies de mogelijkheden instellen die elk persoon afzonderlijk op de website heeft.

Mogelijkheden kunnen zijn dat iemand extra pagina's in beeld krijgt, of mogelijkheden krijgt om teksten op (onderdelen van) de website toe te voegen of te bewerken.

Meerdere e-mail adressen is dat mogelijk...

Uiteraard. En, we stellen uw e-mail verkeer ook meteen goed in, zodat uw mail voldoet aan de alle moderne eisen. Dat voorkomt dat uw mail als spam wordt gezien.

Krijgt zo'n website nou veel bezoekers...

Er worden allerlei gegevens bijgehouden over het website gebruik: hoeveel bezoekers komen er langs, welke pagina's worden er bezocht, wat is de publikatiedatum en tijd van een nieuwe tekst, wanneer is een tekst het laatst bewerkt en bijgesteld.

Zo kunt u zelf nagaan welke pagina's het minst en welke het meest worden bekeken: belangrijke informatie over wat er 'werkt' en wat niet op uw website.

Goed gezien en gevonden worden

Daar doen we door Google te helpen om uw website te vinden. En de website bevat een snelle en complete zoekmachine die uw websitebezoek ook snel naar de goede plek binnen de site loodst.
Die zoekmachine indexeert alle woorden in de teksten die op de website staan. Nieuwe tekst die u op de website zet wordt meteen ook aangemeld bij de zoekmachine van Google. Zo zorgen we dat alles goed vindbaar en goed zichtbaar blijft.

Sterke Extra's

De standaard functies van een website kunnen aanzienlijk worden uitgebreid.
Extra mogelijkheden die in onze ervaring goed bruikbaar zijn voor uw MKB bedrijf of vereniging: