Een persoonlijke website: een website voor en door een individueel persoon of een kleine organisatie

... een overzichtelijke eigen website is wel een stukje persoonlijker: niet alleen qua mogelijkheden in de vormgeving en in de presentatie, maar ook in de controle die je hebt op wat er wel of niet met je inhoud gebeurt.

Bouw

Het maken van een website is een heel project. Uw wensen zijn het startpunt van alle activiteiten in dat project.
Wij maken graag een website voor u, maar om dat succesvol te kunnen doen moeten we u eerst een beetje leren kennen.
We willen graag weten wat de belangrijkste redenen zijn waarom u een website wilt. En wat moet u met de website kunnen? Wilt u bijvoorbeeld zelf de inhoud van de site kunnen bijhouden, wilt u produkten verkopen op uw website, wilt u een blog bijhouden op de site, wilt u dat uw bezoekers documenten van de site kunnen downloaden?

Wanneer u serieus een site overweegt, dan vragen we u om als eerste stap hieronder een aantal vragen in te vullen over de site die u voor ogen hebt, en ons uw antwoorden toe te sturen. Wij zullen uw antwoorden als vertrouwelijke informatie behandelen.

Na ontvangst van uw antwoorden krijgt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Wij bekijken uw antwoorden en nemen binnen enkele dagen contact met u op, om de verdere gang van zaken met u te bespreken.

Een overzichtelijke en eenvoudige website

Bouwstenen:

1een website gebouwd met Joomla! software;

2een overzichtelijk menu, met per menukopje ruimte voor subkopjes in een submenu;

3een moderne template, waarmee uw website ook goed wordt weergegeven op tablets en smartphones;

4een gebruiksvriendelijke tekstverwerker voor het onderhouden van uw eigen teksten;

5een contact formulier waarmee bezoekers van uw website contact met u kunnen opnemen.

Onderhoud

tekstverwerken1
U onderhoudt zelf de inhoud van uw site. Teksten invoeren doet u direct in de site. Daarvoor gebruikt u een overzichtelijke tekst-verwerker. U krijgt van ons een mondelinge gebruiksinstructie en een geschreven handleiding om op terug te vallen wanneer dat nodig is. En dan kunt direct zelf aan de slag.

Wij zorgen er voor dat uw website op internet te zien is: de webhosting. Wij houden uw website ook technisch up-to-date. Daarvoor sluit u een abonnement met ons af. In eerste instantie voor 1 jaar, en daarna kunt u dat abonnement jaarlijks verlengen.

Ik heb belangstelling voor een overzichtelijke eigen website