Een website Plus

een website voor en door een vereniging of een middelgrote non-profit organisatie

losse-puzzelstukjes2
Een eigen website is voor uw organisatie vanzelfsprekend.  U heeft genoeg te melden, dus wat er op de website komt te staan, dat weet u zelf wel.
Wij bieden integraal websitebeheer aan alle organisaties die vooral geen gedoe willen met technische kanten van hun website, en die tegelijkertijd mee willen in de mogelijkheden die moderne websites bieden.

U wilt ook ondersteuning bij het management van de inhoud van site. Dat kan om allerlei zaken gaan:

  • Tekst bedenken is voor u genoeg, dus u wilt het invoeren van teksten op de website uitbesteden. Dat kan bij ons.
  • U organiseert een grote bijeenkomst waarbij u de organisatie van inschrijvingen, reservering van maaltijden, toezending van programma-teksten etc. via de website wilt laten lopen, maar door een ander wilt laten doen. Dat kan bij ons.
  • U wilt uw ledenadministratie helemaal omgooien naar een meer moderne werkwijze, maar u wilt het eerste jaar gegarandeerd geen gedoe. U wilt het dus eigenlijk een jaartje uitbesteden. Dat kan bij ons. En als dat bevalt, kan het ook jarenlang.

Technisch onderhoud plus inhoudelijke ondersteuning

gelegde-puzzelstukjes2
Voor een vast bedrag zorgen wij een jaar lang dat uw website het 'gewoon goed doet'. Wij zorgen voor het technisch onderhoud.

Daar komt bij dat we een praktische klus voor u over nemen. Wij zorgen dat dat gewoon loopt.

U krijgt van ons uiteraard een schriftelijke rapportage van uw website-bezoek, en u krijgt ook een rapportage van de door ons voor u verrichte praktische klus(sen).
Daarmee kunt u uw gevoel dat zaken goed lopen ook baseren op de feitelijke gebruikers-gegevens.

Wanneer u overweegt om uw bestaande site te moderniseren of om een compleet nieuwe website te laten bouwen, neem daarover dan contact met ons op.

Ik wil informatie over technisch onderhoud plus inhoudelijke ondersteuning